LeasePlan leasing je Pohoda vol.2

Najlepšia diskotéka na korčuliach je späť! Najväčší slovenský letný festival Pohoda otvára aj tento rok obľúbený Roller Disco stage, opäť pod patronátom spoločnosti LeasePlan. Tá je partnerom mobility a parkingu festivalu už po druhý raz.

Nadšenci in-line korčuľovania si nielen zatancujú, ale čaká ich aj ďalší sprievodný program, požičovňa korčulí a workshopy so školou korčuľovania pre deti aj dospelých. Divoká jazda v aréne LeasePlan Roller Disco začne v piatok doobeda a bude trvať až do neskorej sobotňajšej noci. Hudbu a disko rytmy budú mixovať šikovní DJ-i.

Festival Pohoda každoročne priláka na letisko v Trenčíne desiatky tisíc návštevníkov. LeasePlan aj tento rok poskytuje medzinárodne oceňovanému festivalu osobné a ľahké úžitkové vozidlá z jeho ponuky krátkodobej mobility FlexiPlan, ktoré produkcia využíva na prevoz realizačného tímu, kapiel a hostí. Na pódiách festivalu doposiaľ vystúpili mnohé svetové hviezdy, ako The Chemical Brothers, Moby, Bjork, Lou Reed, The Prodigy či Nick Cave. Tento rok privíta viac ako sto domácich a zahraničných umelcov, medzi nimi napríklad Caroline Polachek, Suzanne Vega, Central Cee či Jamie XX.