Kúpiť jazdené auto bez obáv o jeho minulosť nebolo nikdy jednoduchšie

Nový showroom LeasePlan Centrum v Bratislave prináša motoristom dôkladne preverené vozidlá po operatívnom leasingu z flotily LeasePlan so zárukou a kompletný servis od skúšobnej jazdy až po výhodné financovanie.

Kúpiť si jazdené auto od LeasePlanu je ako kúpiť si auto od člena rodiny. Môžete mu plne dôverovať, dokonale poznáte jeho servisnú históriu, na čom sa dohodnete, to platí. Žiadne nečakané prekvapenia ani skryté poplatky. Zákazník sa môže spoľahnúť, že pred kúpou bude poznať kompletnú históriu automobilu a istý si môže byť aj počtom najazdených kilometrov.

Lízingová spoločnosť LeasePlan Slovakia otvorila v Bratislave nové centrum s ponukou automobilov, ktoré pochádzajú z jej flotily. Renomovaná svetová lízingová spoločnosť tak na Slovensko prináša moderný showroomový predaj jazdených vozidiel, ktorý poskytuje klientom komplexné služby.

„Otvorením showroomu pre oblasť predaja jazdených vozidiel maximalizujeme náš proklientsky prístup. Naša spoločnosť je lídrom v digitalizácii správy vozových parkov, prakticky všetky naše služby poskytujeme aj online, čo je v dnešnej dobe nevyhnutnosť. Nové LeasePlan Centrum k tomu navyše ponúka zákazníkom širokú škálu služieb mobility. Súčasťou komplexu je moderný showroom a externá predajná plocha. V dohľadnej dobe tu okrem predaja jazdených vozidiel pribudne aj ponuka operatívneho leasingu, či krátkodobej mobility bez viazanosti,“ opisuje nové služby Ing. Rastislav Podlipný, generálny riaditeľ LeasePlan Slovakia.


Starostlivo vybrané vozidlá a kompletný servis

LeasePlan Centrum ponúka odpredaj dôkladne preverených vozidiel po operatívnom lízingu. K dispozícii sú výhradne vozidlá mladšie ako 5 rokov, a to s limitovaným nájazdom kilometrov. Predtým, než sa auto dostane do predaja, prejde v LeasePlane podrobnou vstupnou kontrolou, ktorá sleduje 75 bodov. Od vizuálnej prehliadky až po kontrolu a preskúšanie technického stavu. 

Všetky autá po predpredajnej kontrole podstupujú očistenie interiéru, exteriéru, technici sa postarajú o prípadné odstránenie drobných preliačenín. Vozidlo sa tak dostane do predaja vo výbornom stave. Zákazník pozná vernú históriu údržby, ak by sa však predsa len časom objavil nejaký nedostatok, LeasePlan poskytuje ročnú zodpovednosť na skryté chyby. Sklad je denne aktualizovaný a dopĺňaný o nové autá, ktoré si môžu záujemcovia bezplatne rezervovať.

Priamo v LeasePlan Centre na Starej Vajnorskej 4 v Bratislave si klienti môžu vybaviť výhodné financovanie aj s poistením vozidla. Celý proces je transparentný, bez skrytých poplatkov.